Miljøprojekt Nr. 1215, 2008

Oversigt over anvendte virkemidler til etablering af sprøjtefri randzoner

Resumé
Projektet giver et overblik over hidtil anvendte virkemidler til etablering af sprøjtefri randzoner langs målsatte søer og vandløb i Danmark. Det belyses i hvor høj grad hvert af virkemidlerne har været anvendt af landmændene (efterspørgslen). Endelig belyses anvendelsen af sprøjtefri randzoner i tre udvalgte EU lande, herunder hvilke virkemidler der anvendes her. På baggrund heraf identificeres en oversigt over mulige nye virkemidler til fremme af sprøjtefri randzoner i Danmark og anbefalinger til alternative måder at anvende allerede eksisterende virkemidler på.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [257 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [476 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 December 2007, © Miljøstyrelsen.