Miljøprojekt Nr. 1250, 2008

Udvikling af kompetence og værktøjer til implementering af REACH med fokus på virksomheder inden for rengøringsmiddel- og kosmetikbranchen.

Resumé
Der er gennemført et projekt med deltagelse af 20 virksomheder fra rengøringsmiddel- og kosmetikbranchen til introduktion af REACH i virksomhederne. Projektet har indeholdt forskellige aktiviteter, herunder seminarer, dialogmøder og casestudier. Virksomheder har modtaget målrettet rådgivning omkring virksomhedernes roller og forpligtelser under REACH, og har arbejdet selvstændigt med konkrete REACH-forberedelser. Desuden er der i projektet udviklet to værktøjer til støtte af virksomhedernes fremtidige arbejde med REACH. Resultaterne af projektet er formidlet til en bredere kreds af virksomheder ved en ekstern workshop og en offentlig tilgængelig REACH-vejledning.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [310 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [8.697 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 November 2008, © Miljøstyrelsen.