Type restprodukt |
Brancher |
Genanvendelseskategori |
Eventuel anden genanvendelse |
Kartoffelsaft |
Kartoffelmelsindustrien, chips |
Kat. III (G),
Kat. I (F) |
Kat. II (B, BR)
eller Kat. I (O) |
Kartoffelvand |
Kartoffelmelsindustrien |
Kat. III (G) |
|
Godkendt Novogro (rest fra enzym- og insulinproduktion) |
Bioteknologisk industri |
Kat. III (G) |
|
Godkendt gærfløde/cellerester |
Bioteknologisk industri |
Kat. I (F) |
Kat. II
(B, BR),
III (G) |
Valle |
Mejeri |
Kat. I (F), (O) |
Kat. II (B, BR),
III (G) |
Osterester |
Mejeri |
Kat. I (O) |
Kat. II
(B, BR) |
Vallepermeat |
Mejeri
(proteinfabrik) |
Kat. III
(G) |
Kat. I (F) |
Fiskerester |
Fiskeindustri |
Kat. I (F),
(K) |
Kat. II (B, BR),
Kat. III (G) |
Kødrester og mucosarester |
Slagterier, fjerkræslagterier, medicinalindustri |
Kat. I (O),
II (B) |
Kat. II
III (G) |
Mave-tarmindhold |
Slagterier |
Kat. II (B) |
Kat. III (G) |
Børster, fjer |
Slagterier, fjerkræslagterier |
Kat. I (O) |
|
Alkoholrester |
Spritfabrikker, kemisk industri |
Kat. I (K),
II (B) |
Kat. II
(BR) |
Presserester |
Oliemøller |
Kat. I (F) |
Kat. II (B) |
Fedt-/olierester |
Margarinefabrikker |
Kat. I |
Kat. II (B),
(BR) |
Sukker-/chokoladerester |
Sukkervareindustri |
Kat. I (F),
I (K), II (B) |
Kat. II
(BR) |
Planterester |
Sukkerindustrien, frugt og grønt |
Kat I (F),
III (G) |
Kat. II
(B) |
Fejlproduktioner: Marmelade, frugtsaft, syltetøj, juice,
mælkeprodukter, brød kager, nydelsesmidler |
Frugt og grønt,
mejerier m.fl. |
Kat I (F),
II (B) |
Kat. II (BR),
I(K) |
Gær, maltspirer, bærme, kiselgur med gær- og bærmerester
m.m. |
Bryggerier |
Kat I (F),
III (G) |
Kat. II (B),
(BR) |
Godkendt glycol |
Lufthavne |
Kat. I (K) |
Kat. II
(BR) |
Citrusskaller, -kogerest, carregenankogerest |
Pektinproduktion |
Kat. I (F),
III (G) |
Kat. II
(B) |
|