| Flest markeringer i "små"
        til størrelsen af problemer og barrierer, der vurderes at kunne opstå ved indførelse af
        naturlige kølemidler: | A.Forening
 | B.Uddannelsessted
 | C.Projekterende
 | D.Producerende
 | E.Installatører
 | F.Grossist
 | G.Ejer af anlæg
 | H.Myndighed
 | 
      
        | Udvikling af og tilgang til komponenter | (x) | x | x | x |   |   |   |   | 
      
        | Import  |   | x | x | x |   |   | (x) |   | 
      
        | Eksport | x | x | x | x | x |   |   |   | 
      
        | Omfang, kompleksitet, harmonisering af
        regelværker |   |   |   |   |   |   |   |   | 
      
        | Viden, information, uddannelse |   |   | x |   |   |   | x |   | 
      
        | Konkurrenceforhold, prisniveau | (x) |   |   |   |   |   | x |   | 
      
        | Kvalitet, driftsforstyrrelser, havarier i
        ind- og udland | (x) | x | x | x | x | x | x |   | 
      
        | Begrænset erfaringsgrundlag, kompetence
        for personer/virksomheder |   |   |   |   |   |   |   |   | 
      
        | Service i udlandet (ingen
        uddannelse/kompetence af lokale folk) | x |   |   |   |   |   | (x) |   | 
      
        | Begrænset tid til omstilling af branchen
        (udfasning til 1/1-2006)  |   |   | x |   |   |   | x |   | 
      
        | Energieffektivitet, miljøbelastning | x | x | x | x | x | (x) | x |   | 
      
        | Projektering og dimensionering | x | (x) | x | x | x | x | x |   | 
      
        | Manglende ressourcer i mindre
        virksomheder |   |   |   |   |   |   |   | x |