Type |
Forsøgsbetingelser |
Planteart |
Dage efter
inokulering |
Overlevelse
cfu |
Reference |
Temp. |
RH |
Overlevelse på blade |
|
|
|
|
|
|
Væksthus |
20°C |
60-80% |
Tomat |
0 |
9 x 103 - 9 x 104 cfu/cm2(1) |
Migheli et al., 1994 |
3 |
2 x 103 - 3 x 104 cfu/cm2 |
|
7 |
3 x 102 - 3 x 103 cfu/cm2 |
|
14 |
4 x 101 - 1 x 103 cfu/cm2 |
|
Væksthus |
25°C |
høj |
Græs |
0 |
1 x 105 cfu/0.05 g |
Lo et al.,1997 a |
7 |
3 x 105 cfu/0.05 g |
|
Væksthus |
15-25°C |
>95% |
Tomat,Peber |
0 |
5 x 103 cfu/mm2 blad |
Elad & Kirschner, 1993 |
7-10 |
4-17 x 102 cfu/mm2 blad |
|
15-25°C |
<85% |
0 |
5 x 103 cfu/mm2 blad |
|
7-10 |
0.2-2.5 x 102 cfu/mm2 blad |
|
Markfsg. |
- |
- |
Ruscus |
0 |
1.4 x 106 cfu/fyllocladie |
Elad & Kirschner, 1992 |
8-9 |
2.5 x 104 cfu/fyllocladie |
|
Markfsg. |
|
|
Vin |
0 |
5 x 103 cfu/g |
Latorre et al., 1997 |
14 |
1 x 102 cfu/g |
|
28 |
3 x 101 cfu/g |
|
|
Frugt og grønsager |
|
|
|
|
|
|
Væksthus |
- |
- |
Agurk |
0 |
4.0 x 104 cfu/frugt |
Elad et al., 1993 |
28 |
1.6 x 102 cfu/frugt |
|
Markfsg. |
|
|
Druer |
0 |
9 x 101 cfu/g |
Latorre et al., 1997 |
21 |
» 1 cfu/g |
|
0 |
5 x 103 cfu/g |
|
19 |
1 x 102 cfu/g |
|
Lagerfsg. |
2±2°C |
|
Gulerod |
0 |
103 cfu/cm2 |
Tronsmo, 1989 |
140-250 |
detekteret |
|
(1) Overlevelse af 5 T.harzianum isolater
|