[Indhold]

Miljøprojekt nr. 553, 2000

Afprøvning af zoneringsmetoder

 

Resumé
I rapporten vurderes principper for zonering på henholdsvis regionalt og lokalt niveau under forskellige hydrogeologiske forhold.  Zoneringen sigter på at afgrænse de zoner hvor ekstra beskyttelse af grundvandet er nødvendig. Rapporten beskriver hvad der bør indgå i en hydrogeologisk tolkningsmodel. Desuden beskrives forskellige metoder som kan anvendes ved zoneringen, herunder såvel traditionelle som nyere metoder.   Zoneringen afprøves i 3 områder ud fra forskellige principper, og resultaterne vurderes.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (245 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1497 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

 

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


[Indhold] [Top]