Miljøprojekt,  nr. 632, 2001

Nyttiggørelse, rensning og fraktionering af havneslam 

Resumé
Rapporten beskriver muligheder for nyttiggørelse, rensning og fraktionering af sediment fra havne og sejlrender, belyst gennem følgende elementer: Status vedrørende nyttiggørelse af sediment fra havne og sejlrender samt viden og erfaringer vedr. separering og rensning af havneslam.  De vigtigste erfaringer, både i Danmark og i udlandet. Strategi og tekniske løsninger, der kan fremme nyttiggørelsen.  Vurdering af prøvetagningsstrategier i forhold til havne/sejlrender.  Vurdering af hovedkilder til forureningen af havneslam.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (222Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (894Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.