Miljų, teknologi og innovation

Figur 3.5. Oversigt over igangværende fødevareorienterede
forskningspr ogrammer der indeholder miljøteknologiske komponenter
Forskningsindsats
Arealanvendelse Jordbrugeren som landskabsforvalter
O
Veterinær miljøforskning
o
O
Landdistrikternes økonomi og udvikling
Fremtidens husdyrproduktion med høj produkt- og miljøkvalitet
O
Udvikling af fremtidens kulturplanter
O
Forøget anvendelse af fornybare ressourcer til industrielle non-food formål
O
Alternativer til antibiotiske vækstfremmere i husdyrbruget
O
Bæredygtig håndtering og udnyttelse af husdyrgødning
O
Harmoniproblemer og præcisionsdyrkning i jordbruget
·
Forskningsprofessorat i økologisk planteproduktion
·
Plantekvalitet og produktionspotentiale af højværdiafgrøder
·
Tværfaglig husdyrforskning
(·)
Bioteknologi i fødevareforskningen
·
·
Økologisk fødevareforskningsprogram (FØJO II)
·
·
Fødevareteknologi, sikkerhed og kvalitet
·
Jordbruget i et ressourcemæssigt helhedsperspektiv
(·)
(·)
Bioteknologi og anvendt plantegenetik i planteforædlingen
(·)
Bæredygtig teknologi i jordbruget
(·)
(·)
(·)
Sygdomme hos opdrætsfisk
o
Fiskeribiologi og fiskeriforvaltning
·
Grundlagsskabende forskning i fiskeri og akvakultur
·
·
·
Fremme af økologisk akvakulturproduktion
·
·
Bestandsvurdering og kvalitetsorienteret udnyttelse af fiskeressourcen
·
o = program der afsluttes i 2002.
(·) = nyt program hvor endelig sammensætning ikke kendes.
|