| Forside | | Indhold | | Tilbage | | Udskriftsvejledning |
Diffus jordforurening og kulturlag
Parameter |
Dybde |
Antal
data |
min |
Fraktiler |
max |
gns. |
JKK |
% data
>JKK |
ASK |
% data
>ASK |
m |
0,1 |
0,25 |
0,5 |
0,75 |
0,9 |
Totalkulbrinter |
0,1 |
7 |
28 |
47 |
77 |
120 |
130 |
150 |
170 |
100 |
100 |
57 |
|
|
0,3 |
1 |
|
|
|
7 |
|
|
|
7 |
|
|
|
|
0,55 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1,05 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BaP |
0,1 |
23 |
0,03 |
0,81 |
1,3 |
1,5 |
2,5 |
2,7 |
10 |
2,1 |
0,1 |
96 |
1 |
83 |
0,3 |
20 |
0,10 |
0,31 |
0,82 |
1,7 |
2,6 |
3,2 |
4,6 |
1,8 |
|
95 |
|
70 |
0,55 |
8 |
0,03 |
0,09 |
0,19 |
0,39 |
0,70 |
1,3 |
1,6 |
0,6 |
|
88 |
|
25 |
1,05 |
3 |
0,22 |
|
|
0,37 |
|
|
1,3 |
0,6 |
|
100 |
|
29 |
DiBahA |
0,1 |
23 |
i.p. |
0,15 |
0,18 |
0,24 |
0,44 |
0,54 |
1,5 |
0,34 |
0,1 |
91 |
1 |
4 |
0,3 |
20 |
0,01 |
0,07 |
0,18 |
0,31 |
0,44 |
0,55 |
0,84 |
0,31 |
|
80 |
|
|
0,55 |
8 |
0,01 |
0,02 |
0,03 |
0,06 |
0,12 |
0,21 |
0,29 |
0,09 |
|
25 |
|
|
1,05 |
3 |
0,05 |
|
|
0,07 |
|
|
0,24 |
0,12 |
|
33 |
|
|
Sum af PAH |
0,1 |
23 |
0,2 |
4,6 |
7,2 |
9,0 |
15 |
17 |
61 |
13 |
1,5 |
96 |
15 |
17 |
0,3 |
20 |
0,5 |
1,9 |
4,3 |
9,1 |
14 |
19 |
25 |
10 |
|
90 |
|
20 |
0,55 |
8 |
0,2 |
0,6 |
1,0 |
2,2 |
3,6 |
6,6 |
8,7 |
3,0 |
|
50 |
|
|
1,05 |
7 |
0,8 |
1,1 |
1,4 |
1,9 |
5,1 |
12 |
19 |
4,9 |
|
57 |
|
14 |
i.p.: | ikke påvist gns.: gennemsnit |
|
Overskridelse af JKK – Jordkvalitetskriteriet /18/. |
|
Overskridelse af ASK – Afskæringskriteriet /18/. |
Tabel 4.2 Oversigt over organiske parametre – Testareal B- Kartoffelrækkerne (mg/kg TS)
Overview of organics – Test area B-Kartoffelrækkerne (mg/kg dw)
| Forside | | Indhold | | Tilbage | | Udskriftsvejledning |
Version 1.0 April 2004, © Miljøstyrelsen.
|