Miljøprojekt nr. 1047, 2005

Miljø- og sundhedsvurdering af kemiske stoffer i industrielle og institutionsanvendte rengøringsmidler

Resumé
Dette kompendium er hovedprojekt i brancheprojektet 'Miljøindsats for industrielle og institutionsanvendte rengøringsmidler'. Der er udviklet et databaseværktøj, der kortlægger og systematiserer miljø- og sundhedsmæssige egenskaber for anvendte ingredienser. Databasen - med kompendium - kan hjælpe med udviklingen af mindre miljøbelastende rengøringsprodukter, herunder med ansøgninger til miljømærkerne Blomsten og Svanen. Et tillægsprojekt har undersøgt muligheden for substitution af nogle af ingredienserne.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Lęs projektartikel 

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [174 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [343 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe"s hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


Version 1.0 November 2005, © Miljøstyrelsen.