[Forside] [Indhold] [Forrige] [Næste]

Bilagsrapport til Evaluering af Den Grønne Fond
Kvalitativ projektevaluering

Forord

Denne rapport er bilagsrapport til den samlede evaluering af Den Grønne Fond, som varetages af Statens Byggeforsknings-institut

Denne rapport er bilagsrapport til den samlede evaluering af Den Grønne Fond, som varetages af Statens Byggeforsknings-institut, (SBI) ved Kirsten Gram-Hanssen. I nærværende delrapport har Forskningscentret for Skov & Landskab (FSL) samt Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA) sammen med SBI bidraget til evalueringen af Den Grønne Fond.

Den samlede evaluering består af tre bilagsrapporter samt en hovedrapport. Hovedrapportens titel er: Evaluering af Den Grønne Fond, SBI 1998. Nærværende bilags-rapport indeholder en kvalitativ undersøgelse af alle de projekter, der har søgt Den Grønne Fond, det vil sige såvel de projekter der har fået bevilling, som dem der har fået afslag.

De to øvrige bilagsrapporter til evalueringen rummer en kvantitativ evaluering af de samme projekter, samt en kvantitativ undersøgelse af hvad væsentlige aktører på den danske miljøscene mener om Den Grønne Fond. Disse to rapporter er udarbejdet af ACNielsen AIM.
Den samlede evaluering er finansieret af Den Grønne Fond.

 
STATENS BYGGEFORSKNINGSINSTITUT, august 1998
Afdelingen for Byer og Boliger

Hans Kristensen
, forskningschef


[Forside] [Indhold] [Forrige] [Næste] [Top]