[Forside] [Indhold] [Forrige] [Næste]

Afgørelser og domme 2

Forord

Afgørelser og domme II er andet hæfte af en ny publikation fra Miljøstyrelsen. Formålet med publikationen er at give personalet i amter, kommuner og anklagemyndighed som dagligt beskæftiger sig med miljøområdet en nem og enkel oversigt over praksis på området. Publikationen kan naturligvis også anvendes af alle andre, som ønsker sig et overblik over området.

Publikationen dækker både det civilretlige og det strafferetlige område til forskel fra den tidligere serie "Miljøstraffesager", som den afløser. Publikationen indeholder referater af de principielle afgørelser og udtalelser fra Miljøstyrelsen, Miljøklagenævnet, Ombudsmanden, Amter og Kommuner og Tilsynsrådene m.fl. og referater af domme.

Publikationen planlægges at udkomme halvårligt.

Den første publikation indenholdt afgørelser og domme fra 1. kvartal 1996. Nærværende publikation indeholder afgørelser og domme fra 2. og 3. kvartal 1996, idet der dog er medtaget enkelte afgørelser og domme fra 1. kvartal 1996.

Hvor ikke andet er anført, er referaterne udarbejdet af Forsikringshøjskolens Forlag og indgår tillige med referaterne af flere afgørelser og domme i "Miljøretlige afgørelser og domme", som samles og udgives af Forsikringshøjskolen.


[Forside] [Indhold] [Forrige] [Næste] [Top]