[Indhold]

Arbejdsrapport nr. 7, 1999

EU, Danmark og miljøreglerne 

Resumé
"EU, Danmark og miljøreglerne" er et opslagsværk, der indeholder en beskrivelse af indholdet i og gennemførelsen af EU´s miljødirektiver indenfor Miljøstyrelsens område. I rapporten er medtaget de EU-retsakter, der skulle være gennemført d. 1. januar 1999. Rapporten indeholder således en beskrivelse af hvordan en lang række EU-regler på vand -, luft-, affalds-, genteknologi, støj- og kemikalieområderne er gennemført i Danmark. Rapporten beskæftiger sig med, hvordan EU-reglerne reguleringsmæssigt er gennemført i Danmark. Rapporten beskriver således ikke, hvorledes EU-reglerne eller de danske regler fungerer i praksis og heller ikke de faktiske virkninger, reglerne har på miljøet.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (707 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (11510 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv. Programmet (5,6 Mbyte) kan desuden downloades gratis fra Miljøstyrelsens server.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejlighed gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren. financieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgører et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.


[Indhold] [Top]