[Indhold]

Miljøprojekt nr. 516, 1999

Afprøvning af ISO 14031

Resumé:
7 danske eksempler demonstrerer, at ISO 14031:1999 - retningslinier for vurdering af indsats og resultater på miljøområdet - er en målrettet og nyttig standard, der kan bruges som vejledning i etablering af simple miljøstyringssystemer, som værktøj til at få indhold i EMAS og ISO 14001 og som redskab til at måle og rapportere miljøforholds udvikling over tid.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (514 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (233 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv. Programmet (5,6 Mbyte) kan desuden downloades gratis fra Miljøstyrelsens server.

Må citeres med kildeangivelse.
Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik


[Indhold] [Top]