[Indhold]

Miljøprojekt nr. 520, 2000

Manual for
program til risikovurdering -
JAGG (Jord, Afdampning, Gas, Grundvand)

 

Resumé
Denne brugermanual beskriver hvordan regnearket risiko.xls benyttes. Der forudsættes et grundigt kendskab til Vejledning fra Miljøstyrelsen nr. 6 1998, "Vejledning om oprydning på forurenede lokaliteter", samt tilhørende appendikser. Det forudsættes også at brugeren har en PC med en fungerende installation af Excel 97, dansk version, samt kendskab til brug af regneark.
Formålet med regnearket "risiko.xls" er at yde støtte i brugen af Miljøstyrelsens vejledning ved risikovurdering af forurenede grunde. Regnearket er derfor organiseret i en hierakisk opbygning, stort set opdelt i de samme afsnit som vejledningens afsnit.

EDB-programmet JAGG 

Læs publikationen i HTML Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (23 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (884 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv. Programmet (5,6 Mbyte) kan desuden downloades gratis fra Miljøstyrelsens server.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelse betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik


[Indhold] [Top]