Miljøprojekt nr.  647, 2001
Teknologiudviklingsprogrammet for jord- og grundvandsforurening

Måling af indtrængningen af gasformige forbindelser fra forurenet jord til indeluften: Foliemetoden Del 2. Felttest

Resumé
Rapporten beskriver resultaterne af en evaluering i felten af en ny målemetode, hvis formål er at bestemme fluxen af flygtige organiske forbindelser fra betongulve, hvorunder der er forurenet jord. Forsøg med målinger på gulvområder med særligt høje bidrag viste, at metoden ikke kun kan bruges til måling på fritliggende gulvarealer, men også med fordel kan bruges til bestemmelse af indtrængning af forurening til indeluften via sprækker og revner i gulve.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (146 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (692 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.