Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 27, 2002

Opdatering af UMIP-databasen

Resumé
UMIP-databasen er nu 5 - 6 år gammel, men en række af dens datasæt er endnu ældre. Indhentning af data er ofte en meget tidskrævende proces i arbejdet med LCA, og kvaliteten af disse data er bl.a. afgørende for anvendelsesformålet for miljøvurderingen. For at lette virksomhedernes arbejde er derfor prioriteret, at UMIP-databasen grundet dens alder og hyppige anvendelse skal opdateres. Nærværende projekt har foruden opdatering haft til formål at rette eksisterende fejl i databasen samt at tilføje helt nye typer af datasæt.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Download UMIP-databasen- ny version (zip-fil)
Regnefejl i UMIP PC-værktøj 3.0 (26-00-03)

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (64 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (747 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.