Forprojekt til udarbejdelse af handlingsplan for kølebranchen

7. Formidling af information om forprojektet

Formidlingen af resultaterne fra "Forprojekt til udarbejdelse af handlingsplan for kølebranchen" vil primært ske gennem distribution af nærværende rapport. Der vil specielt blive udsendt information om rapportens udgivelse på Miljøstyrelsens hjemmeside til dem, der har besvaret spørgeskemaundersøgelsen.

Under forprojektet udførelse har der løbende været orienteret om projektet ved forskellige lejligheder og gennem forskellige medier.

På Danske Køledage 2002 blev et indlæg om projektet præsenteret i plenum af to repræsentanter fra projektets følgegruppe (Teddy Hansen, AKB og Svenn Hansen, SfK), der præsenterede baggrunden for projektet samt det arbejde, der var forestående. Præsentationen foregik vha. en dertil udarbejdet PowerPoint-præsentation. Det blev specielt omtalt, at det var muligt at få yderligere oplysninger om projektets indhold, spørgeskemaundersøgelsen osv. på de respektive foreningernes stande. Der var udarbejdet plancher om forprojektet og spørgeskemaerne til foreningernes stande. I forbindelse med indlægget på Danske Køledage har projektet været beskrevet i konferencens indbydelsesfolder og en kort omtale indgik i kompendiet.

Der blev udarbejdet en artikel om projektet til fagbladet ScanRef i forbindelse med Danske Køledage 2002.

Foreningerne bestyrelser har løbende været orienteret om og involveret i forprojektet.

Foreningernes medlemmer er blevet orienteret om forprojektet gennem foreningsblade, informationsskrivelser og mødeaktiviteter. Der har således flere gange været skriftlige omtaler i AKB-nyt, ligesom der er udsendt en SfK-info. Projektet har desuden været omtalt og drøftet på foreningernes generalforsamlinger og årsmøder samt på AKB´s erfagruppemøder.

Det har været drøftet, men er aldrig blevet realiseret, at udarbejde artikler til ugebladet "Ingeniøren", dagbladene og "Maskinmesteren" og bl.a. omtale det positive samarbejde i kølebranchen.

Projektet vil også blive omtalt i en udarbejdet projektartikel til tidsskriftet Ny Viden fra Miljøstyrelsen.