Modellering af optagelse af organiske stoffer i grøntsager og frugt

Tabel I.2
Anvendte data for rodafgrøder - rod

  

Afgrøde

Vækstlængde

Lipid

Vand

Luft

Kulhydrat

Længde

Diameter

Densitet

Dybde

Frugtdybde

VpVv

d

kg/kg

kg/kg

L/L

kg/kg

m

m

kg/L

m

m

Gulerødder

90

0,004

0,89

0,102

0,088

0,1

0,034

1,02

1,0

0,15

0,0067

Kartofler

60

0,003

0,80

0,061

0,172

-

0,050

1,02

1,0

0,15

0,0067

Radise

30

0,001

0,96

0,102

0,025

0,054

0,020

0,92

1,0

0,3

0,0067

Majroe

65

0,001

0,92

0,100

0,067

0,055

0,055

1,02

0,3

0,1

0,0067