Modellering af optagelse af organiske stoffer i grøntsager og frugt

Tabel I.4
Anvendte data for bladafgrøder

  

Afgrøde

Vækst- længde

Areal

Tykkelse

Lipid- indhold

Kulhydrati- ndhold

Vandindhold

Densitet blade

Jordstænk

Transpirations- hastighed

Vækstrate

Roddybde

VpVv

Væksthøjde

d

m2 per kg blad

mm

kg/kg

kg/kg

kg/kg

kg/L

(g tør jord/g tør plante)

L/kg /d

d-1

m

m

Grønkål

300

1,8

0,7

0,012

0,038

0,82

0,82

0,26

1,81

0,035

1

0,0067

0,15

Salat

60

3,2

0,2

0,004

0,034

0,94

0,82

0,26

1,27

0,0585

0,5

0,0067

0,1

Spinat

40

1

0,2

0,006

0,034

0,92

0,82

0,26

1,97

0,0572

0,5

0,0067

0,1

Julesalat

40

 

0,2

0,002

0,038

0,95

0,82

0,26

2

0,035

0,5

0,0067

0,1

Savoykål

40

 

1,2

0,001

0,061

0,91

0,82

0,26

2

0,035

1

0,0067

0,1