Afgrøde |
Vækst- længde |
Areal |
Tykkelse |
Lipid- indhold |
Kulhydrati- ndhold |
Vandindhold |
Densitet blade |
Jordstænk |
Transpirations-
hastighed |
Vækstrate |
Roddybde |
VpVv |
Væksthøjde |
d |
m2 per kg
blad |
mm |
kg/kg |
kg/kg |
kg/kg |
kg/L |
(g tør jord/g tør
plante) |
L/kg /d |
d-1 |
m |
m |
Grønkål |
300 |
1,8 |
0,7 |
0,012 |
0,038 |
0,82 |
0,82 |
0,26 |
1,81 |
0,035 |
1 |
0,0067 |
0,15 |
Salat |
60 |
3,2 |
0,2 |
0,004 |
0,034 |
0,94 |
0,82 |
0,26 |
1,27 |
0,0585 |
0,5 |
0,0067 |
0,1 |
Spinat |
40 |
1 |
0,2 |
0,006 |
0,034 |
0,92 |
0,82 |
0,26 |
1,97 |
0,0572 |
0,5 |
0,0067 |
0,1 |
Julesalat |
40 |
|
0,2 |
0,002 |
0,038 |
0,95 |
0,82 |
0,26 |
2 |
0,035 |
0,5 |
0,0067 |
0,1 |
Savoykål |
40 |
|
1,2 |
0,001 |
0,061 |
0,91 |
0,82 |
0,26 |
2 |
0,035 |
1 |
0,0067 |
0,1 |
|