Miljøprojekt nr. 775, 2003

Udnyt de positive tendenser - de næste skridt i den globale indsats for bæredygtig produktion og forbrug

Diskussionspapir fra 92-gruppen

Resumé
I diskussionsoplægget beskrives, hvordan beslutningen fra Verdenstopmødet i Johannesburg om at udvikle en 10-årig ramme af programmer for bæredygtig produktion og forbrug, kan føres ud i livet. Det foreslås blandt andet, at FN's Kommission for Bæredygtig Udvikling får til opgave at fastlægge de overordnede målsætninger for de næste 10 års indsats, og der fremlægges 13 forslag til initiativer, der kan tages af internationale organisationer for på kort sigt at fremme indsatsen for bæredygtig produktion og forbrug.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (54 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (61 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.