Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 13, 2003

Evaluering af produktpanelerne

Evaluering gennemført i 2001 af Oxford Research A/S

Resumé
Med henblik på at styrke den rolle, som aktørerne på markedet har i den produktorienterede miljøindsats, igangsatte Miljøstyrelsen i 1998 et forsøg med produktpaneler. De første tre produktpaneler blev nedsat inden for områderne elektronik, godstransport og tekstiler. Disse tre paneler og grundlaget for deres arbejde er nu evalueret, således at der kan skabes et grundlag for en revurdering af den strategi, de bygger på. Evalueringsrapporten består af tre hovedafsnit, som hver især belyser, hvorvidt produktpanelerne opfylder de rammefunktioner, der er fastlagt for dem, hvorvidt panelerne er brugbare værktøjer i den produktorienterede miljøindsats, og om der er behov for tilpasninger af konceptet.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (202 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (186 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.