Danmarks klimapolitiske mål og resultater

Resumé
Rapporten er udarbejdet på baggrund af forpligtelser under Klimakonventionen og EU og beskriver fremskridt i bestræbelserne med at opfylde forpligtelserne med at reducere udledningerne af drivhusgasser. Der redegøres for virkemidler med betydning for udledninger og optag af drivhusgasser, for udviklingen i udledninger og optag, og for betydningen af virkemidler. Rapporten viser at det går fremad med Danmarks bestræbelser, og at klimamankoen er nu reduceret til 8-13 mio. ton CO2 årligt i 2008-2012.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [172 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [1.146 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe"s hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


Version 1.0 Juli 2005, © Miljøstyrelsen.