Miljøstyrelsens Miljøredegørelse 2005

Miljøstyrelsens Miljøredegørelse 2005

Resumé
Miljøredegørelsen beskriver Miljøstyrelsens interne miljø- og kvalitetsarbejde i 2005. Opgørelser for 2005 viser, at forbruget af varme, vand og papir også i 2005 har været faldende, både totalt og pr. medarbejder. El forbruget ha totalt været faldende, mens der pr. medarbejder har været en lille stigning. Der er arbejdet med forbedring af kvaliteten af produktionen bl.a. gennem en målrettet indsats for at forbedre Miljøstyrelsens serviceprofil. Siden Miljøstyrelsen blev EMAS certificeret i 2003 er det lykkedes at reducere de direkte miljøpåvirkninger år for år. EMAS er et kvalitets- og miljøledelsessystem, der systematiserer overvågning og opfølgning på kvaliteten af drift og produktion. Hermed synliggøres områder, hvor der er mulighed for forbedring, både med hensyn til at mindske miljøpåvirkningen og for at højne kvaliteten af arbejdet.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [70 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [394 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 December 2006, © Miljøstyrelsen.