Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 6, 2007

Revision af udpegningen af grundvandsforekomster i Danmark

Resumé
Rapporten beskriver den revision af udpegningen af grundvandsforekomster, som blev iværksat af Miljøstyrelsen i efteråret 2006. Efter revisionen er der udpeget 385 grundvandsforekomster. Forekomsterne er opgjort efter 23 hovedoplande (afstrømningsområder). Grundvandsforekomsterne er vertikalt opdelt i tre niveauer: Terrænnære, regionale og dybe grundvandsforekomster. Terrænnære grundvandsforekomster har direkte kontakt til vandløb. Regionale grundvandsforekomster har en vis kontakt til vandløb, og er opdelt i forekomster på basis af mindre deloplande. Dybe grundvandsforekomster er dybe kalk- og sandmagasiner og begravede dale, uden kontakt til vandløb.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [246 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [6.054 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 Marts 2007, © Miljøstyrelsen.