Miljøprojekt nr. 1176, 2007

Sammenfatning af Blyprojekt (2000 – 2006)

Resumé
I projektet er der fremstillet og afprøvet alternativer til bly i erhvervsfiskeri. For synk lykkedes det at fremstille og afprøve alternativer af zink og støbejern. For synkeliner og vodtove lykkedes det ikke at fremstille et produktionsklare alternativer. Afprøvning af de tøndeformede synk af zink og støbejern til ruser, rad og bøjer viste, at de fungerer lige så fint som synk lavet af bly.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [170 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [2.653 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 Oktober 2007, © Miljøstyrelsen.