Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 35, 2006

En Model til Fremskrivning af Isag Data

FRIDA

Resumé
FRIDA er en ny model til fremskrivning af affaldsmængder, hvor Finansministeriets økonomiske fremskrivninger nu kombineres med data om affald. Fremskrivningen til 2020 viser en forventet afkobling af de samlede affaldsmængder fra den økonomiske udvikling. Men ses på affaldsmængden fra Institutioner, Handel og Kontor, forventes denne at stige mere end den tilsvarende økonomiske udvikling.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [110 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [398 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 Oktober 2006, © Miljøstyrelsen.