Miljøprojekt nr. 1230, 2008

Rapport om RoHS-spørgeskemaundersøgelsen

Resumé
Miljøstyrelsen har i vinteren 2007/2008 fået gennemført en elektronisk spørgeskemaundersøgelse vedr. kendskabet til og arbejdet med overholdelsen af RoHS-bekendtgørelsen blandt danske producenter og importører af elektrisk og elektronisk udstyr.

I alt 66 virksomheder deltog i spørgeskemaundersøgelsen. De 66 udgør inden for RoHS-målgruppen en repræsentativ gruppe set i forhold til typer af virksomheder, størrelser og produktgrupper repræsenteret.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [99 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [2.443 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 April 2008, © Miljøstyrelsen.