Miljøprojekt Nr. 1236, 2008

REACH OUT – Import af artikler

Aktivering af handelsvirksomheder i relation til REACH

Resumé
Rapporten sammenfatter konklusionerne fra en spørgeskemaundersøgelse om problemstillinger inden for handelssektoren i relation til REACH. Det generelt mangelfulde kendskab til kemikalier og kemikalielovgivning blandt de deltagende handelsvirksomheder er en afgørende barriere for virksomhedernes motivation til at starte forberedelserne på efterlevelse af REACH. Rapporten opstiller en række anbefalinger til branchen.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [123 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [282 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 Juni 2008, © Miljøstyrelsen.