Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen Nr. 10, 2008

Fortsat udvikling og test af TeredoStop

Nyt, perspektivrigt imprægneringsmiddel mod pæleorm

Resumé
Resultaterne af de gennemførte forsøg i projektet "Fortsat udvikling og test af TeredoStop" underbygger det nytænkende og det perspektivrige i TeredoStop - væske (TS) og imprægneringsmetode - som efter en yderligere produktudvikling ser ud til at kunne blive et mindre miljøbelastende alternativ til den nuværende forebyggelse og bekæmpelse af pæleorm i marint træværk. Samtidigt giver metoden en unik mulighed for at efterbehandle pæle i brug med ringe påvirkning af havmiljøet.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [157 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [328 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 December 2008, © Miljøstyrelsen.