Miljøprojekt nr. 1289, 2009

Forberedelser til REACH og udvikling af relevant kompetence inden for tekstilindustrien

Resumé
Formålet har været at forberede tekstilvirksomheder til kravene under REACH gennem dialog med rådgivere, arbejde med råvarer (kemiske produkter) og deres indhold af forskellige kemikalier og deres iboende egenskaber. Virksomhederne har fået viden om, hvad REACH betyder for deres virksomhed, og hvor de kan finde oplysninger. Virksomhederne har fået taget hul på forberedelserne - herunder et overblik over hvordan de forskellige kemikalier er omfattet af REACH, hvordan fremtidig levering sikres, hvordan de nye krav opfyldes mest smidigt og hvilke forpligtelser, de har med hensyn til kommunikation op og ned i leverandørkæden. Projektets resultater kan bruges af tilsvarende virksomheder.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [84 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [8691 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 Maj 2009, © Miljøstyrelsen.