Danske husholdningers miljøbelastning

Bilag 2
Datafiler

Filen figur.zip indeholder:

Filen figur-EXE1AKTG.XLS indeholder hovedresultatet og grundlaget for figur 3.1 - 3.7 for husstanden med 2 voksne og 2 børn, fordelt på alle 7 aktivitetsgrupper og fordelt på 5 parametre (energiressourcer, andre ressourcer, fornyelig og ikke fornyelig primær energi samt deponibehov) samt fordelt på fremstilling, anvendelse og bortskaffelse.

Filerne figur-2+2-EXE1AKT.XLS og figur-single-EXE1AKT.XLS indeholder hovedresultatet og grundlaget for figur 3.8- 3.9 for husstanden med 2 voksne og 2 børn samt singlehusstanden, fordelt på alle 30 aktiviteter og fordelt på 5 parametre (energiressourcer, andre ressourcer, fornyelig og ikke fornyelig primær energi samt deponibehov) samt fordelt på fremstilling, anvendelse og bortskaffelse.

Filen produkt.zip indeholder:

Indeholder 8 paradox-filer der indeholder data og formular til fremvisning af de enkelte produkters materialesammensætning. Disse filer kræver installation af databaseprogrammet Paradox version 8 eller 9:

Prodinfo.fsl (formular til visning af nedenstående filer)
Produkt.db (for 2 voksne og +2 børn)
Produk_single.db (husstand med 1 voksne 30-65 år)
Produkt_alle.db (gennemsnit for alle husstande)
Prodmat.DB
Til_bort.db
Til_farb.db
Til_ovfl.db

Filen resultat.zip indeholder:

Indeholder 5 paradox-filer som danner grundlag for bilag 5 hvor der gives et eksempel på resultater på produktniveau. Filerne indeholder resultater for alle de ca 800 enkeltprodukter der indgår i pilotberegningen, og ved sammenkædning af filerne kan resultaterne vises for alle 30 aktiviteter eller 7 aktivitetsgrupper:

aktiv.dk indeholder navne på aktiviteter
akt-prod.db indeholder sammenkædningen mellem aktiviteter og produkter
exe-prod.db indeholder resultater for alle enkeltprodukter fordelt på de 5 parametre og forbrug, anvendelse samt bortskaffelse.
I exe_akt og exe_aktg.db er resultaterne samlet på aktiviteter og aktivitetsgrupper.