Miljø og forbrugeradfærd
Tabel 4.4: Markedsandele for økologiske varer i 1999-2002
Produkt
Andel i %
1999
Andel i %
2000
Andel i %
2001
Andel i %
2002
Havregryn
24,9
24,4
23,8
27,2
Mælk
21,1
22,2
25,9
23,5
Æg
18,2
18,7
16,8
16,8
Frisk pasta
22,2
14,5
9,0
8,0
Gulerødder
14,6
12,9
13,9
12,8
Hvedemel
10,7
9,5
8,8
8,2
Rugbrød
7,8
6,8
5,4
5,0
Surmælksprodukter
7,9
6,8
5,4
5,0
Smør/blandingsprodukter
5,3
4,5
4,5
4,3
Kaffe
3,4
4,2
3,5
3,5
Kartofler
4,3
3,3
3,6
3,2
Fast ost
1,9
1,7
1,6
1,7
Frosne grøntsager
0,8
0,9
0,7
0,8
Oksekød
1,3
0,5
1,3
0,9
Svinekød
0,5
0,3
0,3
0,4
Total
5.0
4,9
5,0
5,0
|