|
VÆSENTLIGE INPUT |
VÆSENTLIGE OUTPUT |
Procestrin |
Råvarer |
Hjælpestoffer |
Vand |
Energi |
Spildevand |
Affald |
Luftemission |
Støj |
Arb.miljø |
Delproces
nr. 1:Produktion af IQF-makrel til fryselager |
Rå makrel |
Salt til Binger Emballage |
Vand til Binger, og rengøring |
El forbrug til fryserum for IQF-makrel. |
Organisk belastet spildevand fra Binger til
forrensnings-anlæg. |
Kasseret emballage |
|
|
Se afsnit 4.4 |
Produktion af nobbede makrel til fryselager |
Rå makrel |
Salt til Binger og rengøringsmidler |
Vand til Binger, skæremaskiner og rengøring |
Elforbrug til skæremaskiner, gyrofrysere og
fryserum for nobbede makrel |
Organisk belastet spildevand fra Binger, skæremaskiner og
rengøring. |
Hoved- og haleafskær samt indvolde (fiskerest I) til salg. |
|
|
Delproces
nr. 2:Afskinding af nobbede makrel |
Nobbede ma-krel fra fryse-rum |
Rengørings-midler |
Overbrusning af afskindet makrel |
Naturgas til afbrænding af skind. |
Organisk belastet spildevand fra overbrusning og rengøring
til forrensningsanlæg. |
Fiskeskind (fiskerest II) til videreforarbejdning i
miljøhus. |
Forbrændings-gasser via skorsten. |
|
Se afsnit 4.4 |