Afgrøde
|
Region
|
Mængde kg a.s./ha
|
Variation mellem gårde kg a.s/ha
|
Hvede
|
Tyskland (Hannover)
UK (East Anglia)
Frankrig (N.centrale)
Italien (Piemonte)
Danmark
|
4,5
4,6
3,8
2,1
2,3
|
0,08-8,5
0-10,1
0,7-13,7
0,02-7,2
?
|
Kartofler
|
Tyskland (Luneburg)
Holland (Flevoland)
UK (East Anglia)
Frankrig (N.Øst)
Danmark
|
9,8
12,6
13,1
32,0
9,0
|
2,7-22,3
1,6-34,6
2,0-26,7
9,0-73,7
?
|
Æbler
|
Frankrig (S.Ø France)
Italien (Trentio)
Spanien (Lerida)
Danmark
|
41,4
33,7
27,4
28,0
|
1,7-146,7
0,6-83,4
1,4-109,6
?
|
Kilde: Landell Mills (1996). Danske tal er omregnet efter
kemikaliestatistikkens behandlingshyppighed i 1994. For æbler er tallet
oplyst af Dansk Erhvervsfrugtavl. |