Tabel 2:   Areal, bedriftsantal, samt totalproduktionen og værdien af frugt og bær  i 1997. Frugtart Total areal/ha Antal bedrifter Gennemsnits størrelse i ha Total produktion i Ton Produktions værdi * i 1000 kr Æbler 1522 401 3,8 18.396 77.263 (4,20)*   Pærer 399 332 1,2 2.626 16.885 (6,43)* Stevnsbær 2393 289 8,3 2.006 10.030 (5,00)* Kelleriis 211 49 4,3 948 4.038 (4,26)* Sødkirsebær 99 98 1,0 203 5.055(24,90)* Blommer 104 82 1,3 459 3.213 (7,00)* Solbær 1580 195 8,1 4.071 13.149 (3,23)* Ribs 193 67 2,9 921 3.933 (4,27)* Hindbær 28 68 0,4 75 3.098 (41,3)* Jordbær 762 302 2,5 3.058 52.903 (17,30)* * Produktionsværdi regnet ud på basis af gennemsnitstal i kr. per kg fra Gasa Odense, 1997. (Anonym 1998a)