[Indhold]

Miljøprojekt nr. 445 1999

 
Reduktion af biltransportens miljøbelastning med faktor 4 og faktor 10

- case studie af eco-efficiency i transportsektoren

Resumé
Rapporten er resultatet af et case studie for transportsektoren, der er Danmarks bidrag til et projekt under Nordisk Ministerråd om implementering af faktor 4/10 strategier i forskellige sektorer. Faktor 4/10 omhandler strategier som sigter mod at reducere ressourceforbrug og miljøbelastning med henholdsvis faktor 4 og faktor 10 i forhold til dagens forbrug/belastning. Rapporten analyserer en række potentielle instrumenter for at opnå faktor 4/10 reduktioner for materialeforbrug, energiforbrug og CO2 udledninger.

Læs publikationen i HTML - Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (543 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for miljøstyrelsens synspunkter.

Offentligtgørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske mijløpolitik.

Må citeres med kildeangivelse.


[Indhold] [Top]