Renere teknologi på fjerkræslagterier - Projektrapport 

Indholdsfortegnelse

Sammendrag
     
1. Indledning
      
2. Produktionsforhold
         
3. Vand
3.1 Vandforsyning
3.2 Vandforbrug
3.3 Spildevand
3.4 Totale vandudgifter
     
4. Energi
      
5. Ikke spiselige biprodukter
      
6. Fast affald
     
7. Miljøtilstand
    
8. Renere teknologi, generelt
     
9. RT-forslag
    
10. Bemærkninger til RT-forslag
       
11. Indsatsområder
    
12. Reduktion af vandforbrug i chiller
     
13. Formidling
13.1 Baggrund
13.2 Emner
13.3 Virksomhedsbesøg
13.4 Evaluering af besøgene
13.5 Medarbejderinddragelse
13.6 Anbefaling til virksomhederne
13.7 Idé-katalog
    
Bilag 1
       
Bilag 2