Kortlægning af affald i dansk dagligvarehandel

Bilag A: Skemaer til registrering

Butikkens stam-data

Butiksnavn

 

Adresse

 

Tlf

 

Kontaktperson

 

Antal ansatte (omregnet til fuldtids)

 

Butiksareal

 

 

Afdelinger

Kiosk

Ja / Nej

Brødudsalg

Ja / Nej

Bager

Ja / Nej

Slagter / Delikatesse

Ja / Nej

Cafeteria

Ja / Nej


Butikkens affaldsmængder

1) Hvor meget affald hentes fra butikken?

 

Størrelse af containere

Antal containere

Hvor tit tømmes de

Papir

 

 

 

Pap

 

 

 

Plast

 

 

 

Glas

 

 

 

Organisk affald

 

 

 

Jern & metal

 

 

 

Forbrændingsegnet affald

 

 

 


2a) Hvordan håndteres storskrald (indkøbsvogne, hylder etc)?

 

 

2b) Hvor ofte afhentes storskrald?

 

__________

3a) Hvordan håndteres farligt affald (maling, lysstofrør)?

 

 

3b) Hvor ofte afhentes farligt affald?

 

__________

4a) Hvordan håndteres affald til deponering?

 

 

4b) Hvor ofte afhentes affald til deponering?

 

 

5a) I hvilke situationer / på hvilke tidspunkter opstår ekstraordinært store affaldsmængder ?

 

 

5b) Bestilles der ekstra afhentning i ovenstående situationer?

 

__________

6) Hvor mange gange blev der i år 2000 bestilt ekstra afhentning af affald ?
- hvilke affaldstyper?

 

__________

7) Har særlige situationer påvirket affaldsmængden i butikken i år 2000? (ombygninger etc. skal nævnes her)