| Forside | | Indhold | | Forrige | | Næste |
HACCP - et værktøj til risikostyring i vandforsyningen
Forord
Med initiativ fra DANVA har Miljøstyrelsen i 2004 gennemført et projekt med det overordnede formål at tilvejebringe et grundlag for etablering af et funktionelt og anvendelsesorienteret ledelsessystem til
drikkevandsforsyning baseret på HACCP-principperne.
Arbejdet er gennemført i tæt samarbejde med seks danske vandforsyninger der efter projektets gennemførelse har en indgående forståelse for mulighederne ved anvendelse af HACCP i
drikkevandsforsyningen.
Projektets specifikke formål er at opbygge viden i de involverede vandforsyninger og høste de erfaringer der opnås undervejs. Projektet er første trin i udviklingen af en branchespecifik vejledning i
anvendelse af HACCP i danske vandforsyninger, en såkaldt branchekode.
De seks deltagende vandforsyninger var:
- Aalborg Vandforsyning
- Esbjerg Vandforsyning
- Gentofte Vandforsyning
- Odense Vandselskab as
- TRE-FOR Vand A/S
- Århus Kommunale Værker
Projekt koordinator:
- Adam Brun, Teknologisk Institut
Miljøstyrelsens følgegruppe har bestået af:
- Christian Ammitsøe, Miljøstyrelsen
- Erik Arvin, DTU
- Karin Larsen, I/S Odder Vandværk
- Sandra Casani, KVL
- Torlei Thomsen, DANVA
- Birgitte Koch, ARLA FOODS
| Forside | | Indhold | | Forrige | | Næste | | Top |
Version 1.0 Marts 2005, © Miljøstyrelsen.
|