Miljøhensyn ved udvikling af fødevareprodukter

Forord

Denne rapport omhandler, hvorledes miljøhensyn kan integreres i produktudviklingen hos Arla Foods - primært inden for divisionerne Arla Foods Sverige og Arla Foods Danmark.

Projektet er udført af COWI A/S i samarbejde med Arla Foods a.m.b.a. og er gennemført med tilskud fra Miljøstyrelsens progran for Renere produkter.

Projekttemaet bestod af:
Carsten Fricke, Arla Foods a.m.b.a
Ole Sinkjær, COWI A/S
Lisbeth Skytte, COWI A/S

Panelet på landbrugsområdet fungerer som følgegruppe for projektet.

Målgruppen for projektet er landbrugssektoren som helhed. Projektet er pri-mært rettet mod produktudviklere inden for produktforædling og sekundært produktions-, indkøbs-, salg-/marketingsafdelinger og miljøafdelinger.

Projektet blev gennemført i perioden 1. januar 2004 til 31. december 2004.

 



Version 1.0 August 2005, © Miljøstyrelsen.