| Forside | | Indhold | | Næste |
Miljøhensyn ved udvikling af fødevareprodukter
Forord
Denne rapport omhandler, hvorledes miljøhensyn kan integreres i produktudviklingen hos Arla Foods - primært inden for divisionerne Arla Foods Sverige og Arla Foods Danmark.
Projektet er udført af COWI A/S i samarbejde med Arla Foods a.m.b.a. og er gennemført med tilskud fra Miljøstyrelsens progran for Renere produkter.
Projekttemaet bestod af:
Carsten Fricke, Arla Foods a.m.b.a
Ole Sinkjær, COWI A/S
Lisbeth Skytte, COWI A/S
Panelet på landbrugsområdet fungerer som følgegruppe for projektet.
Målgruppen for projektet er landbrugssektoren som helhed. Projektet er pri-mært rettet mod produktudviklere inden for produktforædling og sekundært produktions-, indkøbs-, salg-/marketingsafdelinger
og miljøafdelinger.
Projektet blev gennemført i perioden 1. januar 2004 til 31. december 2004.
| Forside | | Indhold | | Næste | | Top |
Version 1.0 August 2005, © Miljøstyrelsen.
|