Miljøhensyn ved udvikling af fødevareprodukter

6 Referenceliste

/Inger Larsson, 2001/

Rapport og overheads fra konferencen "Livscyklusvurdering af fødevarer - miljø fra jord til bord" afholdt d. 8. Februar.

/Inger Larsson, 2003/
Artikel IDF konference sept. 2003, Titel: Using life cycle assesment in Scandinavian Dairy Industri.

/Lisbeth Skytte et al., 2003/
Hot-Spot Finding, Livscyklus i design og produktudvikling, Miljøprojekt Nr. 847, 2003.

/R&D Project Checklist, 2002/
Arla Foods project håndbog m. bilag, revideret 04-01-2002.

/ Lis Thodberg et. al., 2004a/
Produktorienteret miljøindsats i landbrugssektoren - forudsætninger, Miljøprojekt Nr. 900, 2004.

/ Lis Thodberg et. al., 2004b/
Produktorienteret miljøindsats i landbrugssektoren - fremsyn, Udkast til miljøprojekt, 2004.

/CASA-projektet, 2004/
"Miljødialog mellem den internationale detailhandel og danske fødevareproducenter" også kaldet "CASA-projektet" er et igangværende projekt CASA gennemfører i samarbejde med Arla Foods, Danish Crown, Tulip m. fl. Formålet er at undersøge de miljøkrav og etiske krav, som internationale detailhandelskæder stiller til deres leverandører på fødevareområdet.

/LCA-food, 2004/
Projekt ”Livscyklusvurderinger af basislevnedsmidler” er et udviklingsprojekt finansieret med tilskud fra Direktoratet for FødevareErhverv.Yderligere information om projektet findes på www.lcafood.dk.

/Mjölkens miljöpåverkan, 1999/
Brochure udarbejdet af den svenske mejeriforening. Kan findes på http://www.svenskmjolk.se/pdf/Mjolkens_miljopaverkan.pdf.

/Arla Målsætninger, 2001/
Brochuren " Miljø, politik og målsætninger" udarbejdet af Arla, kan findes på www.arla.dk.

 



Version 1.0 August 2005, © Miljøstyrelsen.