Forundersøgelse af madspild i Danmark

Kolofon

Titel:
Forundersøgelse af madspild i Danmark

Emneord:
Affald, madaffald, madspild, affaldsforebyggelse, borger, storkøkken, detailhandel, engroshandel, fødevareproduktion

Resume:
Udenlandske undersøgelser viser, at der i alle led af produktion, fremstilling og distribution, tilberedning og servering af mad sker et spild af mad, som kunne være spist. Dette projekt afdækker, hvad vi ved om madspild i Danmark, og hvilke data vi mangler for at kunne sige noget mere præcist om potentialerne for at forebygge madspild. Undersøgelsen har omfattet fem aktører: fødevareproducenter, engroshandel, detailhandlen, storkøkkener og husholdninger. Undersøgelsen konkluderer, at der umiddelbart er behov for opdaterede data for mængden af madaffald og madspild fra alle 5 aktører – for især husholdninger og storkøkkener er det vigtigt for at kunne bestemme forebyggelsespotentialet.

Serietitel- og nummer:
Miljøprojekt Nr. 1325 2010

Udgiver:
Miljøstyrelsen

Ansvarlig institution:
Copenhagen Ressource Institute

Copyright:
Miljøstyrelsen

Forfatter:
Birgitte Kjær
og Mads Werge

Anden bidragyder:
Rosendahls - Schultz Grafisk (Elektronisk udgave)

Sprog:
dan

URL:
http://www.mst.dk/

ISBN nr. HTML version :
978-87-92617-88-0

ISBN nr. PDF version :
978-87-92617-89-7

Version:
1.0

Versionsdato:
2010-05-26

Formater:
html, gif, jpg, pdf, css

Inventarliste:
default.htm, helepubl.htm, indhold.htm, kolofon.htm, kap00.htm, kap01.htm, kap02.htm, kap03.htm, kap04.htm, kap05.htm, kap06.htm, kap07.htm, kap08.htm, kap09.htm, kap10.htm, kap11.htm, kap12.htm, 978-87-92617-89-7.pdf, publikation.css, s16.gif, s22a.gif, s22b.gif, s33.gif, s37.gif, s38.gif, s40.gif, s44.gif, s45.gif, get_adobe_reader.gif

Udgiverkategori:
Statslig

 



Version 1.0 Maj 2010, © Miljøstyrelsen.