| Forside |
| Indhold |
Renere teknologi på fjerkræslagterier - Projektrapport
Kolofon
Titel
Renere teknologi på fjerkræslagterier - Projektrapport
Forfatter
Pontoppidan, Ole; Hansen, Poul-Ivar
Udgiver/forlægger
221 Miljøstyrelsen
Ansvarlig institution
Slagteriernes Forskningsinstitut
Copyright
Miljø- og Energiministeriet. Miljøstyrelsen
Serietitel og nummer
Miljøprojekt, 573
Noter og andre oplysninger
Hører sammen med: "Idé-katalog til renere teknologier på fjerkræslagterier"
(Miljøprojekt, 574/2000)
Emneord
dan: slagterier; fjerkræ; renere teknologier
Resumé
dan: For 9 kyllingeslagterier og 2 andeslagterier er forbrugstal opsamlet
og forslag til miljøforbedringer udarbejdet. 11 særligt vigtige aspekter præsenteres i
et idékatalog. Projektet viser at 40% af miljøforbedringer skyldtes medarbejdernes
medvirken og 60% skyldtes tekniske forbedringer. Pr. kylling bruges gennensnitligt 14,9 l
vand, 0,4 kWh el og 0,2 kWh varme. Den gennemsnitlige udledning er 37 g BOD, 4 g N og 0,55
g P pr kylling. Projektet behandler bl.a. slagteproces, forbrug og virksomhedsstørrelse,
medarbejderinddrag-else, køleanlæg og rengøring. Derudover gennemgås
besparelsespotentialer set i relation til arbejdsmiljø og produktkvalitet.
Sprog
dan
ISBN - elektronisk
ISBN 87-7944-306-0
Pris - elektronisk
0 DKK
Version
1.0
Versionsdato
2000.12.20
Format
htm; gif; pdf; word
Inventarliste
bil01.htm; bil02.htm; default.htm; indhold.htm; kap01.htm; kap02.htm; kap03.htm;
kap04.htm; kap05.htm; kap06.htm; kap07.htm; kap08.htm; kap09.htm; kap10.htm; kap11.htm;
kap12.htm; kolofon.htm; samfat.htm; helepubl.htm; kap13.htm; getacro.gif
Publiceringsstandard nr.
1.0
ISSN - trykt: 0105-3094
| Forside | | Indhold | | Top |