| Forside | | Indhold | | Forrige | | Næste |
Screeningsundersøgelse for campylobacter i vand
6 Referencer
1. Baserisalehi M., Bahador N., Augustine S.K., Al-Mahdi A.Y., Kapadnis B.P. (2004) Enhanced recovery and isolation of campylobacter spp. from water using a novel device. Journal of Applied
Microbiology 2004, 96, 664-670.)
2. Keener K.M., Bashor M.P., Curtis P.A., Sheldon B.W., Kathariou S., 2004. Comprehensive review of campylobacter and poultry processing. Comprehensive reviews in food science and food safety
vol 3, 105-106.
3. Livsmedels Verket, 2002 rapport 10: Riksprojekt 1 – 2000 Campylobacter i kött och vatten.
4. http://wm.cfsan.fda.gov
5. (FDA/CFSAN BAM – Campylobacter Bacteriological Analytical Manual Online, March 2001 chapter 7).
6. Miljøprojekt nr. 786, 2003, Miljøstyrelsen Undersøgelse for patogener i udvalgte vandværker.
7. http://www.rki.de
8. www.dfvf.dk
9. www.food.gov.uk: FDA
10. www.idamiljo.dk : Sundhedsmæssige aspekter af bakteriologisk forurening, Kaare Mølbak SSI, 2003
11. www.sva.se, zoonosrapport 2003
12. www.slv.se
13. www.vetinst.no, zoonoserapport 2003
14. Zoonose Nyt, 1997, 4 udg., nr. 2
| Forside | | Indhold | | Forrige | | Næste | | Top |
Version 1.0 Marts 2006, © Miljøstyrelsen.
|