Udvikling af metode til karakterisering af gråt spildevand

Bilag I

Bilag I: Sammenstilling af mikrobiologiske data fra Måleprogrammet Trin 2

Tabel I.1. Enhed, detektionsgrænse og analysemetode for de mikrobiologiske parametre.

Parameter Enhed Detektionsgrænse
Kimtal 22°C pr. ml (gram) <1
Kimtal 37°C pr. ml <1
Hæm. Kimtal (37°C ) pr. ml <1
Aeromonas, bev. pr. ml <1
Enterokokker pr. ml (gram) <10
Cl. perfringens pr. ml (gram) <10
Cl. perfringens sporer pr. ml (gram) <10
Legionella pr. liter <100
Legionella, serogruppe    
Pseud. Aeruginosa pr. ml (gram) <10
Staph., koag. Pos. pr. ml (gram) <100
Temperatur v/udtagning °C  
Turbiditet FTU  
pH    
 
Sted 2    
Kimtal 37°C pr. ml <1
Hæm. Kimtal (37°C) pr. ml <1
Enterokokker pr. ml (gram) <1 0
 
Temperatur v/udtagning °C  
Turbiditet FTU  
pH    
 
Sted 3    
Kimtal 22°C pr. ml (gram) <1
Kimtal 37°C pr. ml <1
Hæm. Kimtal (37°C ) pr. ml <1
Aeromonas, bev. pr. ml <1
Enterokokker pr. ml (gram) <10
Cl. perfringens pr. ml (gram) <10
Cl. perfringens sporer pr. ml (gram) <10
Legionella pr. liter <100
Legionella, serogruppe    
Pseud. Aeruginosa pr. ml (gram) <10
Staph., koag. Pos. pr. ml (gram) <100

Tabel I.2. Data for de mikrobiologiske parametre samt temperatur, turbiditet og pH, målt i ubehandlet, behandlet og behandlet, opbevaret gråt spildevand, på forskellige datoer

Klik her for at se Tabel I.2

 



Version 1.0 Juli 2006, © Miljøstyrelsen.