| Forside | | Indhold | | Forrige | | Næste |
Udvikling af metode til karakterisering af gråt spildevand
Bilag I
Bilag I: Sammenstilling af mikrobiologiske data fra Måleprogrammet Trin 2
Tabel I.1. Enhed, detektionsgrænse og analysemetode for de mikrobiologiske parametre.
Parameter |
Enhed |
Detektionsgrænse |
Kimtal 22°C |
pr. ml (gram) |
<1 |
Kimtal 37°C |
pr. ml |
<1 |
Hæm. Kimtal (37°C ) |
pr. ml |
<1 |
Aeromonas, bev. |
pr. ml |
<1 |
Enterokokker |
pr. ml (gram) |
<10 |
Cl. perfringens |
pr. ml (gram) |
<10 |
Cl. perfringens sporer |
pr. ml (gram) |
<10 |
Legionella |
pr. liter |
<100 |
Legionella, serogruppe |
|
|
Pseud. Aeruginosa |
pr. ml (gram) |
<10 |
Staph., koag. Pos. |
pr. ml (gram) |
<100 |
Temperatur v/udtagning |
°C |
|
Turbiditet |
FTU |
|
pH |
|
|
|
Sted 2 |
|
|
Kimtal 37°C |
pr. ml |
<1 |
Hæm. Kimtal (37°C) |
pr. ml |
<1 |
Enterokokker |
pr. ml (gram) |
<1 0 |
|
Temperatur v/udtagning |
°C |
|
Turbiditet |
FTU |
|
pH |
|
|
|
Sted 3 |
|
|
Kimtal 22°C |
pr. ml (gram) |
<1 |
Kimtal 37°C |
pr. ml |
<1 |
Hæm. Kimtal (37°C ) |
pr. ml |
<1 |
Aeromonas, bev. |
pr. ml |
<1 |
Enterokokker |
pr. ml (gram) |
<10 |
Cl. perfringens |
pr. ml (gram) |
<10 |
Cl. perfringens sporer |
pr. ml (gram) |
<10 |
Legionella |
pr. liter |
<100 |
Legionella, serogruppe |
|
|
Pseud. Aeruginosa |
pr. ml (gram) |
<10 |
Staph., koag. |
Pos. pr. ml (gram) |
<100 |
Tabel I.2. Data for de mikrobiologiske parametre samt temperatur, turbiditet og pH, målt i ubehandlet, behandlet og behandlet, opbevaret gråt spildevand, på forskellige datoer
Klik her for at se Tabel I.2
| Forside | | Indhold | | Forrige | | Næste | | Top |
Version 1.0 Juli 2006, © Miljøstyrelsen.
|