Miljøprojekt nr. 666, 2002

Barrierer for genanvendelse af forurenet, renset og ren jord

Resumé
Der fremkommer hvert år store mængder ren og forurenet jord i Danmark. En stor del af dette jord bliver deponeret, da der tilsyneladende ikke kan findes anvendelsesmuligheder for det. Det er i projektet søgt identificeret, hvilke barrierer der er for en øget genanvendelse. Med udgangspunkt i de identificerede barrierer er der opstillet en række handlemuligheder, der kan medvirke til at øge genanvendelsen. Rapporten kan anvendes som et idékatalog, når der er tilvejebragt mere detaljerede data for området.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (277 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (981 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.