| Forside | | Næste |
Vurdering af muligheder for forebyggelse og alternativ bekæmpelse i væksthusproducerede planter (prydplanter og væksthusgrønsager)
Indholdsfortegnelse
Forord
Sammendrag
Summary
1 Indledning og baggrund
2 Pesticidanvendelse i væksthusproduktion
2.1 Forbrug og miljøeffekt
2.2 Nuværende pesticidforbrug til væksthusproducerede planter
2.2.1 Prydplanter
2.2.2 Væksthusgrønsager
2.3 Pesticidforbrugsundersøgelse
2.3.1 Vurdering af de indsamlede oplysninger.
3 Beslutningsstøttesystemer
4 Alternative metoder
4.1 Skadedyr
4.1.1 Karantæne, arbejdsgang, hygiejne og netdækning
4.1.2 Værtplanteresistens mod skadedyr
4.1.3 Biologisk bekæmpelse af skadedyr
4.1.4 Insektbekæmpelse ved hjælp af miljøvenlige gasser
4.1.5 Konklusion - skadedyr
4.2 Sygdomme
4.2.1 Prognose/varsling for bladsygdomme
4.2.2 Indretning af gartnerier, arbejdsgange m.v.
4.2.3 Rensning af recirkulerende vand- og gødningsvand
4.2.4 Værtplanteresistens overfor sygdomme
4.2.5 Biologisk bekæmpelse af sygdomme
4.2.6 Konklusion - sygdomme
4.3 Vækstreguleringsmidler
4.3.1 Forædling mod lave, kompakte sorter
4.3.2 Styring af plantevækstfaktorer
4.3.3 Mekanisk vækstregulering
4.3.4 Mikroorganismer som biologiske vækstreguleringsmidler
4.3.5 Konklusion - vækstregulering
4.4 Øvrige midler
4.4.1 Desinfektion
4.4.2 Holdbarhed
4.4.3 Konklusion - øvrige midler
Bilag A Hørende til afsnit 2.1
Bilag B Hørende til afsnit 2.3
Bilag C Hørende til afsnit 2.3
| Forside | | Næste | | Top |
|