[Forside] [Næste]

 

Økologisk Råderum
- en sammenfatning

Indholdsfortegnelse

Økologisk Råderum - en sammenfatning

Project Summery: Environmental Space

Indledning

1 Bæredygtig udvikling og økologisk råderum
1.1 Bæredygtig udvikling
1.2 Økologisk råderum
1.3 Miljø- og Energiministeriets arbejde med økologisk råderum
1.4 Afgrænsninger og forudsætninger
1.4.1 Ressourcedimensionen
1.4.2 Miljøkvalitetsdimensionen
1.4.3 Den tidsmæssige dimension
1.4.4 Den geografiske dimension
1.4.5 Stærk og svag bæredygtig udvikling

2 Økologisk råderum for areal og fødevareproduktion
2.1 Formål
2.2 Afgrænsninger
2.3 Metode og forudsætninger
2.4 Resultater
2.5 Usikkerheder
2.6 Vurdering af resultater

3 Skov og økologisk råderum
3.1 Formål
3.2 Forudsætninger, afgrænsninger og metode
3.3 Resultater
3.3.1 Miljøeffekter
3.3.2 Udviklingstendenser
3.4 Vurdering af resultaterne

4 Økologisk råderum for ikke-fornybare ressourcer
4.1 Formål
4.2 Metode
4.3 Resultater
4.3.1 Kobber
4.3.2 Kalk
4.3.3 Olie
4.4 Usikkerheder
4.5 Vurdering af resultater

5 Sammenfatning
5.1 Opgørelse af økologisk råderum
5.2 Pejlemærker og usikkerhed
5.3 Komplekse sammenhænge og bæredygtig udvikling
5.4 Konklusion
5.5 Det videre perspektiv

Litteratur

[Forside] [Næste] [Top]