Optagelse af metaller og PAH-forbindelser i grøntsager og frugt

Bilag 3.Frugt og grøntsager fra kostmodellen

Grøntsager, frugt og bær, der indgår i kostmodellen, men som ikke er medregnet i undersøgelsen
Grønsager: Frugt:
Agurk, rå Ananas, rå
Asparges, konserves Ananas, konserves
Aubergine, rå Appelsin, rå
Bladselleri, rå Avocado, rå
Blomkål, uspec., rå Banan, rå
Broccoli, rå Citronsaft, friskpresset
Hvide bønner, hvide, tørrede Fersken, rå
Brune bønner, tørrede Fersken, konserves
Champignon, rå Jordbær, rå
Hvidkål, rå Kokosmel
Hvidløg, rå Mandel, rå
Kartoffelmel Netmelon, rå
Løg, rå Jordnød, tørret
Champignon, konserves Rosin uden kerner
Peberfrugt, grøn, rå Sveske, rå
Peberfrugt, rød, rå Vindrue, rå
Persille, rå Marmelade, uspec.
Porre, rå Frugtsaft, blandet, sødet, koncentreret
Purløg, rå Frugtsaft, blandet, usødet, koncentreret
Rabarber, rå Kiwi, rå
Rosenkål, dybfrost Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå
Rødbede, rå Kakifrugt (Sharon), rå
Rødbede, konserves Frugtpålæg, figen
Tomat, uspec., rå
Tomat, flået, konserves
Tomatketchup
Tomatpure
Grønne ærter, dybfrost
Gule ærter (flækærter), rå
Asier, syltede
Squash, alle typer, rå